Felléptünk a Jelenlét Fesztiválon

2023-BAN IS MEGRENDEZÉSRE KERÜLT A JELENLÉT, A MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGI SZÍNHÁZAK SZÍNHÁZI FESZTIVÁLJA. A KARAVÁN SZÍNHÁZ IDÉN EGY GYERMEKPRODUKCIÓVAL, LÁZÁR ERVIN MESEJÁTÉKÁVAL LÉPETT FEL A NEMZETI SZÍNHÁZBAN.

Készülés az előadásra a Kaszás Attila teremben

A MAGYARORSZÁGI SZERB SZÍNHÁZ és a MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGI SZÍNHÁZI SZÖVETSÉG közös szervezésében, a magyar állam és számos szervezet támogatásával, számos nemzetiségi színház részvételével 2023-ban is megvalósult a JELENLÉT FESZTIVÁL. A fesztivál március 27-éig tart, érdemes megnézni a programot a fesztivál honlapján. A színházi találkozónak a NEMZETI SZÍNHÁZ ad helyet, ahogy már évek óta mindig. Köszönjük a fesztiválszervezők munkáját és a lehetőséget.

Színházunk a Gyere haza, Mikkamakka! című, 2022-ben bemutatott LÁZÁR ERVIN-mesejátékot adta elő. Örömmel vettünk részt a fesztiválon, nagy öröm volt játszani a Kaszás Attila terem szuper közönsége előtt. Az előadás után Rusz Milán, a fesztiválgazda Magyarországi Szerb Színház vezetője oklevéllel köszönte meg előadásunkat. Csak remélni tudjuk, hogy a továbbiakban is láthatja a közönség e produkciónkat, amely a családoknak kiváló szórakozást nyújt. További olvasás helyett tekintsék meg a próbán és az előadáson készült képekből álló galériánkat. A nagyobb méretért rá kell kattintani egy képre, majd a megjelenő képre újra rá kell kattintani. A cikkhez a böngésző vissza gombjával lehet visszatérni legegyszerűbben.

Fotók: Nyári Pál

NyP

A fesztivál támogatói voltak: