Gyere a Karavánba, várunk!

TIZENÉVES VAGY? SZABAD IDŐDBEN SZERETNÉL SZÍNÉSZETTEL FOGLALKOZNI, DE A SZÜLEID NEM TUDJÁK FIZETNI EGY SZÍNITANODA TANDÍJÁT? GYERE A KARAVÁN SZÍNHÁZ ALAPÍTVÁNYI SZÍNÉSZKÉPZŐ STÚDIÓJÁBA!

2000 óta működtetünk alapítványi színészképző stúdiót Budapesten. A színészmesterség és egyéb foglalkozások a IX. kerületi Ráday utca 34-ben vannak. 4 évvel ez előtt megnyitottuk a második helyszínen, Kaposváron is a stúdiót. A Somogy Megyei TIT-ben van a próbatermünk (Kaposvár, Dózsa György u. 18.). Értelemszerűen ezen a két helyszínen dolgozunk a növendékekkel, s a jelentkezést is csak azoknak javasoljuk, akik Budapesten vagy Kaposváron laknak és/vagy tanulnak, mert a távolság sajnos akadály lehet.

Kaposvári csoportkép 2018

A stúdiót elsősorban azért hoztuk létre, hogy azok a tehetséges gyerekek, fiatalok is tanulhassanak színészetet, és kapjanak lehetőségeket, akik cigánynak születtek, vagy más társadalmi hátrány nehezíti az érvényesülésüket.

Tanítványaink délutánonként és hétvégéken rendszeres színészmesterség foglalkozásokra járhatnak, szakmai gyakorlatot szerezhetnek művészeti projektekben, színházi előadásokban, filmekben, profi művészekkel dolgozhatnak. Az iskolán kívül is kulturálisan aktívak lehetnek, barátságos kortárs közösségben, értelmesen tölthetik szabadidejüket.

A színészképző stúdió tehát egy értelmes szabadidős elfoglaltság, ahova egész évben lehet jelentkezni. Növendékeink 11 és 18 év közöttiek, közülük sokan játszanak már valamelyik előadásunkban is.

Baranyi Csaba, Lovas Emília, Kós Mátyás, Merina Camacho Abigail, Figeczki Vanda
Színészmesterség
Énekóra Kaposváron
Filmforgatáson

A jelentkezőknek meghallgatáson kell részt venni. A meghallgatáson legalább egy verset VAGY prózát és egy dalt kell előadni, műfaji kötöttségek nincsenek.

ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN, JELENTKEZZ ITT:

karavanma@gmail.com,
06 30 867 3804
A kapcsolatfelvételkor időpontot egyeztetünk meghallgatásra.

Helyszín: Budapest, IX. Ráday utca 34. fszt., Egerek-plakátos ajtó

A kaposvári vagy Kaposvár környéki jelentkezők írjanak az alábbi e-mail-címre: kapos.karavan@gmail.com
Általános iskola felső tagozatos és középiskola nappali tagozatos tanulók jelentkezését várjuk.

Ha ez az infó kevés volt, akkor olvasd el EZT A CIKKET, és

KERESS RÁNK:

Legyél a növendékünk!

NyP

Vélemény, hozzászólás?