I’m online-ból 5 előadás lesz júniusban

A 2017-18-AS ÉVADOT ÖT I’M ONLINE ELŐADÁSSAL ZÁRJUK A KARAVÁN SZOBASZÍNHÁZBAN. A FIATALOK KÖZÖTTI ZAKLATÁSI MECHANIZMUST FELDOLGOZÓ SZÍNHÁZI NEVELÉSI ELŐADÁSUNKRA MÁR BE IS TELT A MINIMÁLIS BEFOGADÓKÉPESSÉGŰ NÉZŐTÉR.

Pászik Cristopher és Lovas Emília
Fotó: Nyári Pál
Lovas Emília – Pálma
Fotó : Nyári Pál

A Tóth Géza által rendezett darabban fiatal színészek és a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány színészképző stúdiójának növendékei szerepelnek. A történet fiatalokról, gimnáziumi iskolatársakról szól. A közöttük lévő zaklatási folyamatba csöppenünk bele, ahogy az áldozatok élete is egyik napról a másikra riasztóvá és félelmetessé válik. Kik vannak a nicknevek mögött? A kis szobaszínházban a néző közvetlen közelről lehet részese a főszereplő lány vívódásainak. A lányról írt kommenteket kivetítőn látjuk, s magunk is írhatunk bármit. Csak egy okostelefon kell hozzá, wifi van helyben. Az egy órás előadást megoldásfókuszú feldolgozó beszélgetés követi.

Az előadást elsősorban fiataloknak, iskolai osztályoknak játsszuk, de szakemberek, pedagógusok, szülők és bárki számára fontos előadásnak tartjuk.

Baranyi Csaba és Lovas Emília
Fotó: Nyári Pál

Néhány korábbi cikkünk a témában:

Végül az említett előadások:

Helyszín: Karaván Szobaszínház, Ráday utca 34.

Támogatói jegyár: 2500.- (csak a szerda esti előadásra)

Jegyfoglalás: 06 30 867 3804 vagy: karavanma@gmail.com

Időpontok:

  • 06.12. kedd 11:00                betelt
  • 06.12. kedd 13:00                betelt
  • 06.13. szerda 11:00             betelt
  • 06.13. szerda 13:00             betelt
  • 06.13. szerda 19:00

Segítséget zaklatási, internetes zaklatási, nevelési vagy más lelki problémák esetén a

KÉK VONAL GYERMEKKRÍZIS ALAPÍTVÁNY -tól lehet kérni, amely ingyenesen hívható anonim segélyvonalain gyerekek fiatalok, nevelési problémával küzdő szülők számára.

NyP