I’m online – tantermi változat (2021)

csesztetés egy felvonásban

13 éves kortól iskolásoknak, de felnőtteknek is ajánljuk.

A 2020-as kaposvári házibemutatót a TIT-ben tartottuk nézők nélkül, akkor kaposvári növendékeinkkel hoztuk létre és adtuk elő Tóth Géza rendezésében november 25-én. A covid-járvány nem tette lehetővé, hogy nézők előtt játsszunk. 2021. szeptember 11-én 17 órakor bemutathattuk közönség előtt is az I’m online – tantermi változatot a Jelen/Lét Nemzetiségi Színházi Találkozó programjában. A helyszín a Nemzeti Színház Bajor Gizi szalonja volt.

Az I’m online tantermi változata abban különbözik a 2016-os produkciótól, hogy szinte bárhol játszható. Díszlete csupán néhány paraván, egy asztal, négy szék és egy nagyméretű lapostévé. Az eredeti produkcióval szemben ebben végig látható minden színész. Mivel szinte folyamatos az előadásban a chatelés, posztolás, amelyik szereplőnek nincs épp jelenete, az a telefonját babrálja.

A produkcióban budapesti és kaposvári tanítványaink mellett két színész játszik. A tantermi színházi produkciót főleg 13 éven felüli iskolásoknak tervezzük játszani a szobaszínházban, oktatási-nevelési intézményekben és más helyszíneken.

SZINOPSZIS

KÉPEK

SZÍNLAP: