Egerek… és egerek (2021)

Az egy felvonásos mesejáték Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot című mesejátékának feldolgozása. A mesejáték kiváló színházi élményt garantál a családoknak. Ajánlott 5 éves kortól.

Az EGEREK… és egereket újonnan megnyílt játszóhelyen, a Karaván Színházban mutattuk be az Üllői út és a Kinizsi utca sarkán (Kinizsi utcai bejárat). 2021. október 31-én két előadást tarottunk két szereposztásban 11 és 14 órakor. A Dömötör Tamás és Kardos Tünde által átírt és megrendezett produkció sikerrel mutatkozott be.

Az Egerek… és egerek egy egérkörnyezetben játszódó Romeo és Júlia történet gyerekek számára, sok humorral, dalokkal, szívbemarkoló pillanatokkal és jó adag világjobbító szándékkal. Urbán Gyula mesejátéka arra nevel minket, hogy a gyűlölet útja nem jó út.

Szinopszis:

Egy háromtagú szürkeegér család (Márton papa, Lidi mama, Soma) boldogan éli életét egy sajtműhelyben. Ám egy zord, esős napon beköltözik a sajtműhelybe egy fehéregér család is (Albin papa, Szeréna mama, Fruzsina). A különbözőség okán elemi erővel gyűlöli egymást a két egércsalád. Soma és Fruzsi azonban első látásra egymásba szeret. A szülők hallani sem akarnak erről. A gyerekek életüket is készek áldozni szerelmükért.

SZÍNLAP

GALÉRIA