Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Karaván Színházat

KÉRJÜK KEDVES OLVASÓINKAT, HOGY 2024-BEN TÁMOGASSÁK A KARAVÁN SZÍNHÁZAT ADÓJUK 1%-ÁVAL. KARAVÁN SZÍNHÁZ ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY. ADÓSZÁM: 18240830-2-43.

Közeleg az adóbevallások határideje, mint ilyenkor minden évben, most is azt kérjük, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák szervezetünket, a Karaván Színház és Művészeti Alapítványt.

2023-ban az 1%-os felajánlásokból 70.354,- forintot kapott szervezetünk a 2021. évi személyi jövedelemadó 1%-ának 2022-es felajánlásaiból. A felajánlások összegét több színházi produkciónk költségeire fordítottuk. 2023-ban 114 előadást játszottunk 7563 néző számára. Az előadások többségét vidékre vittük olyan kis falvakba, ahol nincs színház. Rengeteget utaztunk, hogy örömöt szerezzünk a hátrányos helyzetű településeken élő gyerekeknek többek között az alábbi településeken: Kerecsend, Gyulaj, Karancsság, Tarnabod, Tiszabura, Tiszabő, Rimóc, Lucfalva, Tiszanána, Magyargéc, Kömlő, Nógrádmegyer, Nagylóc, Besenyőd, Magy, Paszab, Oltárc, Zalakomár, Nagykorpád, Ötvöskónyi, Somogyapáti, Endrefalva, Mike, Szentpéterúr, Tarnazsadány, Somogyfajsz, Értény, Büssü, Őrhalom, Litke, Ludányhalászi, Tiszanána, Csököly, Mátraverebély, Erk, Lakócsa, Pusztakovácsi, Hangony, Csenyéte, Cserdi, Novajidrány, Prügy, Baktakék, Drávafok, Sajókaza, Vilmány, Sárkeresztúr, Felsődobsza.

A Déryné Program által a Prah című produkciónkat tudták megnézni kedvezményes áron kedves nézőink. Természetesen Budapesten is felléptünk, például a Nemzeti Színházban kétszer adtuk elő a Gyere haza, Mikkamakka! című mesejátékot. A Nemzeti Színházzal idén is folytatjuk az együttműködést egy nagyszínpadi, cigány tematikájú koprodukció létrehozásával.

Kérjük, legyenek egy cigány nemzetiségi színház, a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány támogatói. Segítsék, hogy folytathassuk tevékenységünket.

NyP