Vasárnapi matiné bábelőadások

A BANYAMESÉK CÍMŰ BÁBOS MESEJÁTÉKUNKAT ADJUK ELŐ OKTÓBER 11-ÉN VASÁRNAP DÉLELŐTT KÉT ALKALOMMAL. A ZENÉS-BÁBOS PRODUKCIÓ KITŰNŐ SZÓRAKOZÁST NYÚJT AZ ÓVODÁS ÉS KISISKOLÁS KOROSZTÁLYNAK. A BELÉPÉS INGYENES, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Banyamesék című, zenés, bábos mesejátékot óvodásoknak, és kisiskolásoknak ajánljuk. Az előadás keretében három, rövid népmesét láthatnak a gyerekek. A humoros meséket bábok segítségével adják elő a színészek.

A mesejáték időtartama: 35 perc. Előadják, a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány színészei : Deák Fruzsina, Gábor Anita, Nyári Pál és Baranyi Csaba

Rendezte: Tóth Géza

Produkciós vezető: Nyári Oszkár

Az előadások időpontja:
2020. október 11. vasárnap, 10:00 óra és 11:30 óra

INGYENES ELŐADÁSOK – KIZÁRÓLAG E-MAIL REGISZTRÁCIÓ ALAPJÁN!

Az egészségügyi kockázatok csökkentése és a szobaszínházi férőhelyek korlátozott rendelkezésre állása folytán az előadás látogatása, előzetes regisztrációhoz kötött!

Nézőink részére testhőmérséklet mérést követően szájmaszkot és kézfertőtlenítést biztosítunk. A szájmaszkot kérjük az előadás alatt is viselni szíveskedjenek! Az egészségügyi kockázatok további csökkentése érdekében az előadótérben folyamatosan működő levegőtisztító berendezést üzemeltetünk. Az előadások között a közönségforgalmi területeket átszellőztetjük és a közönséggel érintkező tárgyak, eszközök felületét fertőtlenítjük. A szabályok betartásának vonatkozásában kérjük minden nézőnk felelősségteljes hozzáállását!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Regisztráció az alábbi e-mail címen lehetséges: info@karavanma.hu

Kérjük, hogy írják meg teljes nevüket, telefonszámukat, valamint azt, hogy hány fővel és melyik időpontban (de. 10:00 vagy 11:30 órakor) szeretnék az előadást megtekinteni. Munkatársaink a megadott elérhetőségeken felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújtanak Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztrációt szolgáló adatszolgáltatás önkéntes! Abban az esetben, amennyiben megadják részünkre az elérhetőségi adataikat, egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a közölt személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) kizárólag kapcsolattartás céljából, időlegesen, legfeljebb 30 napig kezeljük!  Karaván Színház és Művészeti Alapítvány