Jössz ingyenes balatoni alkotótáborunkba?

  1. JELENTKEZZ.
  2. LEGYÉL A SZÍNÉSZKÉPZŐ STÚDIÓNK NÖVENDÉKE.
  3. VEGYÉL RÉSZT INGYENES BALATONI ALKOTÓTÁBORUNKBAN.

A Karaván Színház színészképző stúdiót működtet Budapesten és Kaposváron. A stúdiót elsősorban olyan tehetséges fiatalok érdekében működtetjük, akiknek a szülei nem tudnának tandíjat fizetni. Tanítványaink iskolaidőn kívül rendszeres foglalkozásokra járhatnak, szakmai gyakorlatot szerezhetnek művészeti projektekben, színházi előadásokban, filmekben. Barátságos kortárs közösségben értelmesen és kreatívan tölthetik szabadidejüket.

A jelentkezés egész évben nyitott. Növendékünkként részt is vehetsz augusztusi balatoni alkotótáborunkban, méghozzá ingyen.

Fotó: Nyári Pál

SZERETNÉL SZÍNÉSZETTEL FOGLALKOZNI SZABADIDŐDBEN? SZERETNÉL AUGUSZTUSBAN RÉSZ VENNI AZ ALKOTÓTÁBORBAN? AKKOR JELENTKEZZ.

Tizenéves középiskolás és általános iskolás tanulók jelentkezését várjuk Budapesten és Kaposváron. A jelentkezőknek meghallgatáson kell részt venni. A meghallgatáson legalább egy verset és egy dalt kell előadni, műfaji kötöttségek nincsenek.

Reméljük, hogy meg tudjuk tartani a tervezett alkotótábort is augusztusban. Ezen növendékeink mellett olyan tehetséges roma fiataloknak is szeretnénk részvételi lehetőséget biztosítani, akik az esetleges távolság miatt sem kaposvári, sem budapesti stúdiónkban nem tudnak részt venni.

Nézd és hallgasd meg felhívásunkat, iratkozz fel YouTube-csatornánkra.

Jelentkezni folyamatosan lehet a stúdióba, de aki a táborba is szívesen eljönne, az jelentkezzen minél előbb. A felvételiről minden jelentkezőt külön tájékoztatunk, de verssel, dallal érdemes készülni.

HA KÉRDÉSED VAN, VAGY JELENTKEZNÉL, IDE ÍRJ: jelentkezes@karavanma.hu

Hasznos lehet ez a TÁJÉKOZTATÓ is.

HONLAPUNK

YOUTUBE-CSATORNÁNK

FACEBOOK: KARAVÁN SZÍNHÁZ ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY

Legyél a növendékünk!

Fotó: Nyári Pál

NyP