Kipróbálnád magad színészként? Hát próbáld!

A KARAVÁN SZÍNHÁZ 10-18 ÉVES SZEREPLŐKET KERES ELŐADÁSAIBA.

Nézd és hallgasd tehetségkutató klipünket.

2000 óta működtetünk alapítványi színészképző stúdiót Budapesten. A színészmesterség, ének, mozgás és egyéb foglalkozások a IX. kerületi Ráday utca 34-ben vannak.

Újonnan létrehozandó színházi produkcióinkba keresünk tehetséges gyerekeket, akik szívesen játszanának előadásban. Ha TE is érzel magadban tehetséget, csatlakozz növendékeinkhez, akik rendszeresen előadásokban, kisfilmekben szerepelnek.

Filmforgatás az alkotótáborban 2019
Eredeti fotó: Simara László

A stúdiót elsősorban azért hoztuk létre, hogy azok a tehetséges gyerekek, fiatalok is tanulhassanak színészetet, és kapjanak lehetőségeket, akik anyagi, családi vagy más okból nem jutnak hozzá színészképzéshez, például fizetős színi tanodákhoz. Ezért tandíj nincs nálunk.

Elvárásaink:

  • akarj színészettel foglalkozni és tanulni szabadidődben
  • járj általános iskola felső tagozatára vagy középiskola nappali tagozatra
  • vegyél részt egy meghallgatásunkon előre egyeztetett időpontban.

Tanítványaink szabadidejükben színészmesterség foglalkozásokra járhatnak, szakmai gyakorlatot szerezhetnek művészeti projektekben, színházi előadásokban, filmekben. Kulturálisan aktívak és kreatívak lehetnek egy barátságos kortárs közösségben.

A színészképző stúdió tehát egy értelmes szabadidős elfoglaltság, ahova egész évben lehet jelentkezni. A meghallgatáson legalább egy verset VAGY prózát és egy dalt kell előadni, műfaji kötöttségek nincsenek. A meghallgatási időpontot mindenkivel külön egyeztetjük.
ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN, JELENTKEZZ ITT:

karavanma@gmail.com,
06 30 867 3804

vagy Facebookon küldött üzenetben.

Kaposváron is működtetünk színészképző stúdiót.

Érdeklődni, jelentkezni lehet ezen az e-mail címen is: kapos.karavan@gmail.com
További információk ITT OLVASHATÓK.

KÖVESS MINKET:

Legyél TE is a növendékünk!

NyP