Banyamesék a hétvégéken is

A KARAVÁN SZÍNHÁZ ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY FONTOSNAK TARTJA, HOGY A GYEREKEK A JÁRVÁNYHELYZETBEN SE MARADJANAK SZÍNHÁZI ÉLMÉNY NÉLKÜL. BANYAMESÉK CÍMŰ GYERMEKELŐADÁSUNKAT ONLINE MEG LEHET TEKINTENI HÉTVÉGÉKEN. CSALÁDI JEGYEK A JEGY.HU-N VÁSÁROLHATÓK AZ ONLINE ELŐADÁSRA.

Fotó: Nyári Pál

Színházunk fontosnak tartja, hogy a gyerekek ne maradjanak színházi élmény nélkül a járványhelyzetben sem. Banyamesék című gyermekelőadását online meg lehet tekinteni. Jegyek a jegy.hu-n vásárolhatók.

Az előadás megtekinthető MINDEN JANUÁRI HÉTVÉGÉN péntek 10:00 és vasárnap 16:00 óra között. Egy jegy megvásárlásával többször is megtekinthető az előadás.

Jegyárak:

– Családi online jegy: 2.000.-Ft
– Támogatói online jegy: 3.500,-Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

NÉZZ SZÍNHÁZAT BIZTONSÁGOSAN!

Fotó: Nyári Pál

BANYAMESÉK

bábos zenés mesejáték

Banyamesék című produkciónkat az óvodás és kisiskolás korosztálynak ajánljuk.

Az előadás keretében három rövid népmesét láthatnak a gyerekek. A humoros meséket bábok segítségével adják elő a színészek. Nem paravánt használnak, hanem ők is láthatók, így színészi játékkal, mimikával válik színesebbé a humoros előadás.

A mesejáték 35 perces. Előadják a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány színészei. Gitáron közreműködik ifj. Szajkó Nándor.

Rendezte: Tóth Géza

Produkciós vezető: Nyári Oszkár

Videoajánló. Nézd meg a YouTube-on, Íratkozz fel a Karaván Színház csatornájára!

A Banyamesék című mesejátékot oktatási-nevelési intézmények vagy más gyermekcsoportok számára élő, interaktív formában játsszuk, be is vonjuk a gyerekeket játékba. Ajánlott az óvodás és kisiskolás korosztály részére.