Prah és I’m online 50+

A KÖZELMÚLTBAN KÉT PRODUKCIÓNKKAL IS ELÉRTÜK AZ 50. ELŐADÁST. A PRAH VESZPRÉMBEN, AZ I’M ONLINE SZOBASZÍNHÁZUNKBAN JUBILÁLT.

Nyári Oszkár és Nyári Szilvia Fotó: Simara László

A közelmúltban két műsoron lévő produkciónkkal is elértük a jubileumi 50-es előadásszámot.

PRAH 50, és I’M ONLINE 50!

Ez persze nem nagy ügy egy színház életében, igazi játszóhely nélküli színházunk számára azonban sikert jelent egy produkcióból elérni a félszáz előadást. Nem ünnepeltünk, de azért megjegyeztük magunknak, hogy jé, 50! És haladunk tovább, ha rajtunk múlik, sok-sok alkalommal láthatják még a nézők mindkét produkciót.

A Prah ebben az évben a Csiky Gergely Színház és a Pinceszínház műsorán volt látható, de a Színházak Éjszakáján is nagy sikerű előadást játszottunk szobaszínházunkban. Jelenleg a Veszprémi Petőfi Színházban, a Latinovits-Bujtor Játékszínben, valamint a Hatszín Teátrumban (Budapest VI. Jókai u. 6.) tekinthető meg. A Spiró-darab arról szól, mi történik, amikor egy házaspárnak ötöse van a lottón. Az előadás rendezője Tóth Géza. Szereplők: Nyári Szilvia és Nyári Oszkár.

A veszprémi Prah-csapat az 50. előadás után

Információk, jegyvásárlás: Prah Veszprémben

I’m online (Baranyi Csaba, Lovas Emília) Fotó: Nyári Pál

Az I’m online-t főként szobaszínházunkban játszottuk 2018-ban. Nagy sikere volt a Színházak Éjszakáján játszott két előadásnak, de emlékezetes volt a rétsági vendégjáték is. 2019-ben a TRIP Hajón és a Karaván Szobaszínházban is látható lesz. Az előadás iránt sok iskola érdeklődik, ezért meghívásoknak is eleget teszünk ifjúsági darabunkkal, amely a Karaván Színház alapítványi színészképző stúdiójának vizsga-előadásaként jött létre 2016-ban. A darab az iskolai és internetes zaklatásról szól. Fő célközönsége a 13-18 éves korosztály, s magát az interaktív előadást is fiatalok játsszák. Bővebben a produkcióról.

Lovas Emília, Kósa Mátyás
Fotó: Nyári Pál

NyP