Felvételi meghallgatás a Karaván Művészeti Alapítvány színészképző stúdiójába

TEHETSÉGESNEK TARTOD MAGAD A SZÍNÉSZETBEN? JÓ VERSMONDÓ, ELŐADÓ VAGY? VAGY CSAK KI AKAROD MAGAD PRÓBÁLNI SZÍNÉSZKÉNT? AKKOR TANULJ SZÍNÉSZETET A KARAVÁN SZÍNHÁZ SZÍNÉSZKÉPZŐ STÚDIÓJÁBAN. KIVÉTELES LEHETŐSÉG HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYEREKEKNEK.

Egy 2015-ös meghallgatás résztvevői Fotó: Nyári Pál
Egy 2015-ös meghallgatás résztvevői
Fotó: Nyári Pál
A Karaván növendékei a fonyódi tábor egyik prezentációján jobbra vagy előre néznek Fotó: Nyári Pál
A Karaván növendékei a fonyódi tábor egyik prezentációján jobbra vagy előre néznek
Fotó: Nyári Pál

Azoknak a tizenéveseknek, akik szívesen tanulnának színészetet, szívesen kerülnének be színdarabokba, kisjátékfilmekbe, kitűnő lehetőségeket nyújtunk. Alapítványi színészképző stúdiónkban iskolán kívüli művészeti aktivitási lehetőségeket biztosítunk növendékeinknek. Budapesten és Kaposváron tudunk felvenni jelentkezőket.  Várjuk az érdeklődőket folyamatosan, egész tanévben.13-18 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Elsősorban azoknak a tehetségeknek szeretnénk helyet biztosítani, akik hasonló pénzdíjas szolgáltatásokhoz nem tudnak hozzájutni. A meghallgatásokra előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Legközelebbi meghallgatás:

Időpont: 2017. szeptember 18. hétfő 16:00-tól
Helyszín: Budapest, IX. Ráday utca 34. fszt., utcáról nyíló ajtó.
Növendékeink egy jó kortárs közösség tagjaként értelmesen töltik szabadidejüket. A rendszeres színészeti foglalkozások mellett kipróbálhatják magukat izgalmas művészeti projektekben. Előadásokban, kisfilmekben szerezhetnek gyakorlatot, felkészítést nyújtunk nekik a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételijére.

A meghallgatásra verssel vagy prózával és dallal kell készülni, műfaji kötöttségek nincsenek. Nem kell újat megtanulni, de olyat hozz, ami neked is tetszik.

JELENTKEZÉS: karavanma@gmail.com,
06 30 867 3804, 06 1 611 0742
ÉRDEKLŐDNI, JELENTKEZNI FOLYAMATOSAN LEHET.

További információkat korábbi írásainkban PÉLDÁUL ITT és ITT , valamint Facebook-oldalunkon találtok.

NyP

TÁMOGATÓI LOGÓK-001