A Karavánban előny a hátrány

A KARAVÁN MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY FOLYAMATOSAN VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET, JELENTKEZŐKET A TANDÍJMENTES SZÍNÉSZKÉPZŐ STÚDIÓBA HÁROM VÁROSBAN. EZ EGY KIVÉTELES LEHETŐSÉG A SZÍNÉSZETBEN TEHETSÉGES HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYEREKEKNEK.

A színészethez kedvet érző, tehetséges, motivált általános és középiskolás gyerekeket várunk tandíjmentes színészképző stúdiónkba Budapesten, Kaposváron és Pécsen. A színészképző stúdió tandíjmentes. Elsősorban olyan tehetséges gyerekek és fiatalok számára jött létre ez a lehetőség, akiknek az érvényesülését sok tényező hátráltatja. Olyan gyerekek számára, akiknek a szülei nem tudják tehetséges gyermeküket fizetős színitanodába járatni, illetve a gyermek bármilyen módon hátrányos helyzetű. Hangsúlyozzuk: elsősorban. Bárki érdeklődését örömmel vesszük, amennyiben 10 éven felüli általános vagy középiskolai tanuló. A hátrányos helyzet előny, de nem feltétel. A közös nevező a színjátszás iránti motiváltság.

A jelentkezés után egyeztetünk időpontot, részt lehet venni foglalkozásokon, majd a felvétel egy meghallgatáson dől el.

Színészmesterség a kicsik csoportjában (Fotó: Nyári Pál)
Színészmesterség a kicsik csoportjában (Fotó: Nyári Pál)

A Karaván Művészeti Alapítvány 2000 óta működtet tandíjmentes színészképző stúdiót. Helyszínek:

Budapest – Ráday utca 34. fszt. II.

Kaposvár – Csiky Gergely Színház

Pécs – Pécsi Nemzeti Színház

A kaposvári stúdió növendékei
A kaposvári stúdió növendékei

 

A színészképző stúdió iskolán kívüli, tehát szabadidős elfoglaltságot takar, melynek keretében tandíjmentesen színészeti foglalkozásokra lehet járni. Növendékeink egy jó közösségben hasznosan töltik szabadidejüket, sok érdekes kulturális projektben kipróbálhatják magukat, szorgalmuk, tehetségük alapján előadásokban szerezhetnek gyakorlatot, felkészítést nyújtunk nekik a Film- és Színházművészeti Egyetem felvételijére. Igyekszünk őket a színházi és filmes pályán fejleszteni, helyzetbe hozni. Az elmúlt évadban 14 növendékünk játszott színházi előadásokban.

A foglalkozások délutánonként vannak, ez heti 2-3 óra elfoglaltságot jelent a növendékeknek.

A jelentkezőket, érdeklődőket folyamatosan várjuk. Elérhetőségeink:

karavanma@gmail.com, 06 30 867 3804, 06 1 611 0742

Internetes felületeink:

www.karavanma.hu

Facebook/Karaván Művészeti Alapítvány

Youtube/Karaván Művészeti Alapítvány

Gyere a Karavánba! Várunk!

a6-2016-videk2

 

Támogatók:

dl181

Ferencváros logó

 

 

 

NyP