Banyamesék a Lázár Ervin Programban

A LÁZÁR ERVIN PROGRAMBAN AZ ÉV ELSŐ FELÉBEN RENDSZERESEN JÁTSSZUK BANYAMESÉK CÍMŰ PRODUKCIÓNKAT ELSŐ OSZTÁLYOS TANULÓKNAK. A PROGRAM KERETÉBEN A KÖZÉP-BUDAI TANKERÜLET ISKOLÁIBA VISSZÜK EL A PRODUKCIÓT.

Fotó: Simara László

A Lázár Ervin Programnak köszönhetően 2022 első felében rendszeresen visszük el Banyamesék című gyermekelőadásunkat budapesti általános iskolákba. Budapesti elsős gyerekek nézhetik meg ingyen előadásunkat. Az előadásokat a Közép-Buda Tankerület által kijelölt iskolákban tartjuk. Négy előadást le is játszottunk.

A Banyamesék egy interaktív, bábos, zenés mesejáték, amely három kis mesét tartalmaz. A gyerekek szeme láttára és részvételével bontakozik ki az előadás, nem kevés humoros közjátékkal tarkítva. Mind a négy iskolában kitűnő közönségünk volt, a gyerekek azonnal értették azt az ősi játékot, amit színháznak hívunk. A Lázár Ervin Programban játszó színészek: Bakondi Jázmin, Baranyi Csaba, Deák Fruzsina, Farkas Ramóna, Fenyvesi Krisztina, Gábor Anita, Horváth Kristóf, Horváth Krisztián és Nyári Pál, gitáron közreműködik Ifj. Szajkó Nándor. Rendezője Tóth Géza.

NyP

Támogató: