Közlemény a színészképző stúdió iránt érdeklődők számára

KORLÁTOZOTT FORMÁBAN, A MEGFELELŐ ÓVINTÉZKEDÉSEKKEL MŰKÖDIK BUDAPESTI ÉS KAPOSVÁRI ALAPÍTVÁNYI SZÍNÉSZKÉPZŐ STÚDIÓNK. ÉRDEMES AZONBAN MOST IS JELENTKEZNI, MERT AZ ÚJ NÖVENDÉKEK SZÁMÁRA IS LEHETŐSÉGET SZERETNÉNK BIZTOSÍTANI PRODUKCIÓKBAN.

Fotó: Nyári Pál

Tisztelt Érdeklődők!

Budapesten és Kaposváron működő alapítványi színészképző stúdiónk ebben az évben, illetve, amíg a járványhelyzet fennáll, korlátozottan működik. Azonban továbbra is lehet jelentkezni, lehet a színészképző stúdiónkba felvételizni.

Tekintettel a járványhelyzetre jelenleg szükségesnek látjuk kerülni a közvetlen fertőzésveszélyt jelentő csoportos rendezvényeket, beleértve a rendszeres színészmesterség foglalkozásokat is. Amíg lehetőség van rá, színházi produkciók próbáit, előadásait a megfelelő óvintézkedések és létszámlimit fenntartása mellett megpróbáljuk megtartani. A produkciókban vagy más művészeti projektekben részt vevő növendékeinket folyamatosan készítjük fel mind budapesti, mind kaposvári színészképző stúdiónkban.

A jelentkezők számára tehát egyelőre rendszeres csoportos foglalkozásokat nem tudunk ígérni, de terveink szerint a közeljövőben új növendékeink számára is fel tudunk ajánlani produkciókban való részvételi lehetőségeket és az ezzel járó egyéni és kiscsoportos felkészítő foglalkozásokat. E mellett az énekes tehetségek számára egyéni online énekórákat tudunk biztosítani.

Általános iskola felső tagozatos és nappali tagozatos középiskolás tanulók jelentkezését várjuk Budapesten és Kaposváron. A felvétel meghallgatáson dől el. A személyes meghallgatásra a jelentkezőkkel időpontot egyeztetünk. A meghallgatást otthon felvett videoanyag elkészítésével és beküldésével is lehet teljesíteni.

Fotó: Nyári Pál

A meghallgatás anyaga:

  • Pár mondatos bemutatkozás.
  • Legalább egy vers vagy próza.
  • Legalább egy dal.

Elvárjuk a precíz szövegtudást, a jó felkészültséget. Ajánlott már korábban megtanult anyaggal felkészülni.

Jelentkezés: jelentkezes@karavanma.hu

A jelentkezéskor hasznos információk: település, a jelentkező neve, kora, telefonszáma, iskolai évfolyama.

Kérdéseiket is a fenti e-mail címen várjuk.