A jegy.hu tájékoztatása

KÉRJÜK AZON TISZTELT NÉZŐINKET, AKIK A KARAVÁN SZÍNHÁZ VALAMELY ELMARADT ELŐADÁSÁRA VÁSÁROLT JEGYET SZERETNÉNEK VISSZAVÁLTANI, HOGY OLVASSÁK EL AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÓT.

A jegy. hu tájékoztatója:

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Karaván Színház több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadások: Prah – 2020.március 22. és Prah – 2020.április 14. Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel a Karaván Színház weboldalát (karavanma.hu).
A Karaván Színház döntése értelmében a produkciókra a jegy.hu felületén online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020.06.30-ig jelzi az űrlapunkon. Az űrlap megnyitásához kattintson IDE .

Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Karaván Színház honlapján. A Karaván Színház pénztárában és a jegyirodákban megváltott jegyek visszaválthatók 2020.06.30-ig előzetes egyeztetés alapján az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30 867 3804, info@karavanma.hu.